Nieuws

Verduurzaming woningen Gaanderen

[23-05-24] Aannemer Veluwezoom Verkerk gaat in opdracht van Sité 79 woningen in Gaanderen verduurzamen.

Lees meer

Nieuwbouwproject De Kwekerij genomineerd voor Inspiratie Awards

[22-05-24] Een van onze nieuwbouwprojecten ‘De Kwekerij’ in Doetinchem is genomineerd voor de PROVADA Inspiratie Awards van 2024.

Lees meer

Saar Veneman start per 20 augustus als directeur-bestuurder bij Sité Woondiensten

[08-05-2024] Saar Veneman, op dit moment directeur bij Achterhoek Ambassadeurs, start per 20 augustus als directeur-bestuurder bij Sité Woondiensten. Saar Veneman volgt Els Birkenhäger op als directeur-bestuurder bij de Doetinchemse woningcorporatie. Birkenhäger nam in maart afscheid van Sité, die op dit moment wordt bestuurd door een interim bestuurder. Sité startte, bij de aankondiging van het vertrek van Birkenhäger, de werving van een nieuwe directeur-bestuurder en is blij te kunnen melden dat Saar Veneman per 20 augustus aantreedt als directeur bestuurder.

Lees meer

Gewijzigde openingstijden Hemelvaart

[08-05-2024] De openingstijden rondom Hemelvaart zijn gewijzigd.

Lees meer

Wij zoeken een contractbeheerder (28-36 uur)

[08-05-2024] Ben jij een ervaren contractbeheerder in vastgoedbeheer of -onderhoud? Heb je een afgeronde mbo-opleiding? En wil je graag bijdragen aan betaalbare en duurzame woningen, en zo een warm thuis te bieden aan onze huurders? Dan is werken bij Sité echt iets voor jou. Wij zoeken namelijk een contractbeheerder!

Lees meer

In 2023 boden de Achterhoekse corporaties circa 1.300 huishoudens een huis via ThuisindeAchterhoek.n

[02-05-2024] De Achterhoekse corporaties hebben in 2023 circa 1.300 huishoudens de sleutels van hun nieuwe, betaalbare huurwoning in de Achterhoek mogen overhandigen. Dit aantal ligt ongeveer gelijk aan het aantal in 2022, ondanks de druk op de woningmarkt. Ruim 94% hiervan is verhuurd aan mensen voor wie woningcorporaties er in basis zijn; mensen met een beperkte portemonnee. Bijna alle van de in 2023 via ThuisindeAchterhoek.nl verhuurde huizen had een huurprijs die past binnen de grenzen voor het aanvragen van huurtoeslag. En daarvan viel zelfs ruim 60% in de categorie goedkoop of betaalbaar. De circa 1.300 huishoudens die in 2023 de sleutel van hun huurwoning in de Achterhoek kregen, komen voornamelijk uit de gemeenten in de Achterhoek en hadden gemiddeld binnen 1,5 jaar zoeken de sleutels van hun nieuwe huurhuis in handen. Met deze cijfers laten de Achterhoekse corporaties opnieuw zien dat zij passende, betaalbare huizen bieden aan mensen die op hen aangewezen zijn.

Lees meer
1 van 34