Nieuws

Klimaatbestendige woningen in De Kwekerij - Wijnbergen

[28-09-23] Gemeente Doetinchem en Sité gaan toekomstbestendige woningen bouwen in De Kwekerij in Doetinchem. Vorig jaar werd voor dit project een aanbesteding uitgeschreven voor 91 woningen. Deze opdracht is onlangs gegund.

Lees meer

Frauduleuze woningwebsites actief

[19-09-2023] Er zijn verhuurwebsites actief die woningen adverteren van de woningcorporaties die zijn aangesloten bij Thuis in de Achterhoek, waaronder ook Sité. Om via zo'n website te kunnen reageren op een woning moet u inschrijfgeld betalen. Daarmee wordt u als woningzoekende onterecht op kosten gejaagd.

Lees meer

Gevelschilderingen als eerbetoon aan Van Gogh

[13-09-23] De drie flats aan de Leerinkstraat in Doetinchem zijn voorzien van kleurrijke schilderingen in de stijl van Van Gogh.

Lees meer

Wij zijn op zoek naar een assetmanager

[12-09-2023] Heb jij een proactieve en oplossingsgerichte houding, werk je graag samen aan het vinden van optimale balans tussen financiële en maatschappelijke doelstellingen en het creëren van een fijn thuis voor iedereen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees meer

Oplichters actief: schoonmaken zonnepanelen

[07-09-2023] Een aantal (voornamelijk oudere) huurders heeft mensen aan de deur gehad met het verhaal dat ze in opdracht van Sité en installateur Kremer voor €30,00 de zonnepanelen komen schoonmaken. Dit zijn oplichters! Geef hier dus nooit toestemming voor.

Lees meer

Wij zijn op zoek naar een managementassistent

[31-8-2023] Wil jij een sleutelrol spelen in onze organisatie? Ben jij authentiek en heb jij schakelvermogen? Wij zijn op zoek naar een managementassistent, misschien iets voor jou?

Lees meer
1 van 28