Nieuws

Burgerinitiatief leidt tot nieuwe schuren

Burgerinitiatief leidt tot nieuwe schuren

Lees meer

Geslaagde Dag van het Huren

Sité greep de Dag van het Huren aan om met haar huurders van gedachten te wisselen over alles wat met Samen Leven te maken heeft. Afgelopen zaterdag organiseerde de woningcorporatie daarvoor een informatiemarkt waar, naast Sité ongeveer 20 lokale zorg- en buurtorganisaties aanwezig waren.

Lees meer

Ook bewoners van 59 woningen in Drempt duidelijkheid over toekomstplan

“37 eengezinswoningen krijgen opknapbeurt, 22 seniorenwoningen worden vervangen door energiezuinige woningen ”

Lees meer

Sité zet Dag van het Huren in het teken van Samen Leven

Wat betekent ‘Samen Leven’ voor u? Sité nodigt u van harte uit om zaterdag 6 oktober, tussen 10.00 en 13.00 uur naar theater Amphion te komen. U kunt hierover dan samen met ons en met diverse lokale zorg- en buurtorganisaties, in gesprek gaan tijdens een informatiemarkt en tijdens een themasessie. Ook kunt u onze directeur-bestuurder Claus Martinot nog de hand schudden, voordat hij per 1 november met pensioen gaat. Welke ideeën heeft u om uw straat of buurt nog leuker te maken? Welke oplossingen ziet u om overlast te voorkomen of tegen te gaan? Welke rol ziet u daarbij voor uzelf en wat kan Sité betekenen of de zorg- of buurtorganisatie? Op 6 oktober gaan we op deze vragen in. Informatiemarkt Op de Samen Leven informatiemarkt vindt u diverse lokale organisaties die een rol hebben bij overlast en leefbaarheid. Er zijn zorgorganisaties die kwetsbare mensen begeleiden bij het zelfstandig wonen. Maar u vindt er ook bewonersinitiatieven, klushulp, de Stadskamer en de wijkagent. En natuurlijk is Sité er. Themasessie Wat als Samen Leven niet goed gaat? In de Rijdende Rechter zien we hoe irritaties tot burenruzies leiden. Hoe gaan we daar als verhuurder mee om? Wat kunnen én mogen we als corporatie doen? Tijdens een themasessie bieden onze wijkconsulent, de jurist en de gerechtsdeurwaarder een uniek kijkje achter de schermen van een overlastcase. We nodigen u uit met ons mee te denken: Is de huidige aanpak wel de beste manier? Welke rol kunt u als omwonende spelen bij overlast? Afscheid U heeft het waarschijnlijk al gehoord of gelezen; Claus Martinot gaat per 1 november met pensioen. Wilt u hem nog bedanken of geluk wensen? Tijdens de Dag van het Huren kunt u een videoboodschap voor hem achterlaten. Uiteraard is Claus aanwezig om u de hand te schudden. Samen eten Bij Samen Leven hoort samen eten. Voor de Dag van het Huren willen we een keukenbrigade van huurders samenstellen. Heeft u een heerlijk recept en wilt u hapjes maken? U kunt zich aanmelden voor de keukenbrigade via jessica.brinksma@swd.nl. Tot zaterdag 6 oktober!

Lees meer

Vacature: directiesecretaresse m/v, fulltime

In verband met de komst van een nieuwe directeur-bestuurder is Sité op zoek naar een directiesecretaresse m/v, fulltime (36 uur per week)

Lees meer

Claus Martinot vertrekt bij Sité Woondiensten en gaat met pensioen

Directeurbestuurder Claus Martinot gaat met pensioen. Hij bestuurde ruim 12 jaar de woningcorporatie die actief is in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst

Lees meer

Sité is op zoek naar een Directiesecretaresse

In verband met de komst van een nieuwe directeur-bestuurder is Sité op zoek naar een
 
directiesecretaresse m/v, fulltime (36 uur per week)

Wat ga je doen?
Als directiesecretaresse ben je het eerste aanspreekpunt voor de directeur-bestuurder. Vanuit deze rol ondersteun je de directeur-bestuurder in het plannen, prioriteiten stellen en agendabeheer. Je bent flexibel en weet om te gaan met de vele verzoeken en vragen aan de directeur-bestuurder van binnen en buiten de organisatie. Je behandelt e-mail en telefoon en weet hierin de prioriteiten te bepalen. Je stelt (concept)brieven, e-mailberichten en memo’s op. Je maakt verslagen van allerhande overleggen, zowel in- als extern. Je verzorgt de voorbereiding van het overleg. Je zorgt dat anderen hun stukken aanleveren, je screent deze stukken en verspreidt ze onder de deelnemers, je zet acties uit naar aanleiding van het overleg en bewaakt de voortgang hiervan (in elk geval van het overleg van het Managementteam en van het overleg van de directeur-bestuurder met de Ondernemingsraad). Je zorgt dat alle secretariële en facilitaire zaken rond de Raad van Commissarissen voor elkaar zijn.Je regelt dagelijks alle vragen van en aan de directeur-bestuurder.
 
Team en samenwerking 
 Je wordt rechtstreeks aangestuurd door de directeur-bestuurder. In de praktijk werk je nauw samen met de strategisch adviseurs, waaronder degene die  verantwoordelijk is voor de advisering van de Raad van Commissarissen. Als directiesecretaresse heb je ook veel contact met de twee collega’s van managementondersteuning. Hun taak is leidinggeven, processen/projecten ondersteunen in het organiseren en uitvoeren van diverse activiteiten en het bieden van secretariële en/of administratieve ondersteuning.
 
Wie zoeken wij?
Je hebt een HBO werk- en denkniveau en een opleiding richting Directiesecretaresse/managementassistent.
 
Je profiel
Je bent een door de wol geverfde, enthousiaste en energieke professional die sterk in zijn/haar schoenen staat en besluitvaardig durft op te treden. Je hebt gevoel voor het werk van Sité, weet verbindingen te leggen en bent hierdoor in staat de directeur-bestuurder in haar taken te ontlasten. Je kunt goed samenwerken, weet situaties goed in te schatten en ook snel de juiste “schakels” te vinden. Je hebt een groot empathisch vermogen, bent open en toegankelijk en je beweegt je met plezier en gemak in de organisatie. Verder weet jij als geen ander proactief te handelen en met innovatieve ideeën te komen. Je bent betrokken en loyaal.  
 
Wat bieden wij jou?

  • Een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar, voor 36 uur per week
  • Bij gelijkblijvende economische omstandigheden en goed functioneren perspectief op een vaste aanstelling;
  • Een marktconform salaris in relatie tot opleiding en ervaring;
  • De CAO Woondiensten is bij ons van toepassing;
  • In deze functie heb je de beschikking over een IPhone;
  • Een informele werksfeer en prima mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling
Hoe kun je solliciteren?
Wij hebben Secretary+ gevraagd de werving- en selectieprocedure voor deze vacature te verzorgen. Reageren op deze functie kan uiterlijk tot en met 20 september 2018. De eerste gesprekken worden tussen 24 en 28 september gepland.

Meer weten? Neem voor meer informatie contact op met Secretary+.

Enthousiast? Solliciteer hier.