Nieuws

Sleuteloverdracht eerste NOM-woningen Sité

Deze week ontvangen de huurders van de acht nieuwe woningen aan de Hofstraat de sleutel van hun nieuwe woning. In opdracht van Sité heeft Veluwezoom Verkerk hier vier nul-op-de-meter (NOM) gezinswoningen en vier NOM levensloopbestendige woningen gerealiseerd. Bijzonder aan deze oplevering: het zijn de eerste NOM-woningen die Sité toevoegt aan haar bezit. Dit is weer mooie stap richting een energiezuinige en duurzame woningvoorraad.

Lees meer

Sleuteluitgifte voor huurders nieuwbouw Katjesbos

De komende weken ontvangen de huurders van onze nieuwbouwwoningen aan de Katjesbos in Doetichem de sleutel van hun nieuwe huis. In de Doetinchemse wijk Wijnbergen heeft Sité negentien energiezuinige gezinswoningen afgenomen bij bouwbedrijf Roosdom Tijhuis.

Lees meer

Sité biedt huurders palet aan mogelijkheden om langer zelfstandig te kunnen wonen

Sité biedt oudere huurders en huurders met een fysieke beperking, van woningen die de Doetinchemse corporatie gaat verbeteren via groot onderhoud of renovatie, nu gratis een duurzaam thuis pakket aan. Het duurzaam thuis pakket biedt hen de mogelijkheid om zo lang mogelijk veilig en comfortabel zelfstandig te kunnen wonen. Wil de huurder liever verhuizen naar een woning die beter past bij zijn of haar woonwensen? Ook dat is een mogelijkheid, want Sité kent nu ook een seniorenregeling. Om de woonwensen van haar huurders te achterhalen gaat Sité in gesprek, om vervolgens samen de mogelijkheden te bekijken.

Lees meer

Achterhoekse woningcorporaties bieden 3.000 oudere huurders sociale alarmering

De Achterhoekse woningcorporaties Sité, Wonion, ProWonen en De Woonplaats gaan de sociale alarmering van Leefsamen aanbieden bij 3.000 huishoudens met senioren. Bij een incident of panieksituatie worden hiermee naasten automatisch gealarmeerd via een app. De corporaties werken hierbij nauw samen met Zlimthuis, Leefsamen en De Naobers onder de noemer ‘Zlimsamen’. Het initiatief wordt mede mogelijk gemaakt dankzij financiering door de Regiodeal en de provincie Gelderland. Het project wordt verder ondersteund door Veiligheidsregio Noord- en Oost Gelderland.

Lees meer

Snel en gemakkelijk een reparatie melden

Als huurder van Sité bent u gewend om reparatieverzoeken bij ons te melden. Om u nog sneller en efficiënter te kunnen helpen met het inplannen van een reparatieverzoek hebben we dit veranderd. Met ingang van maandag 6 juli kunt u hiervoor direct terecht bij onze onderhoudspartner.

Lees meer

Huurders nieuwbouw J.F. Kennedylaan ontvangen sleutels

Deze week ontvangen de kersverse huurders van de twaalf nieuwbouwwoningen aan de J.F. Kennedylaan in de Doetinchem hun sleutels. In opdracht van Sité heeft Veluwezoom Verkerk hier zeven zeer energiezuinige gezinswoningen en vijf zeer energiezuinige levensloopbestendige woningen gerealiseerd. Die ruimte ontstond na de sloop van elf woningen en een winkel.

Lees meer
1 van 13