Nieuws

Sité en het Graafschap College bieden hulp aan jongeren met betalingsproblemen

Site en het Graafschap College hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten om jongeren met betalingsproblemen te helpen. Betalingsproblemen kunnen leiden tot stress en dit kan studieproblemen of het voortijdig beëindigen van de studie tot gevolg hebben en een oplopende huurschuld kan uiteindelijk tot woninguitzetting leiden. Sité en het Graafschap College zetten in op het vroeg signaleren van betalingsproblemen en eventueel bijkomende problematieken, zodat ze hierop actie kunnen ondernemen met als doel woninguitzetting te voorkomen en jongeren hun studie succesvol af te kunnen laten ronden.

Lees meer

Acceptgiro vervalt per juni 2019

Post op de deurmat. Dit verandert steeds meer in post via e-mail. Minder post in uw brievenbus is namelijk beter voor het milieu. Doet u ook mee?

Lees meer

Op jezelf wonen

Klaar met studeren en een baan gevonden? Of nog studerend met een bijbaan en het wel gezien bij je ouders thuis? Dan wordt het misschien tijd om een eigen woning te gaan zoeken. Maar hoe kom je aan een woning en kun je dit wel betalen?

Lees meer

Omschrijving bij huurbetaling

Per januari 2019 zijn de regels bij de banken veranderd door de nieuwe wet AVG. Zij mogen geen adressen meer doorgeven. Dat betekent dat wij uw betaling binnen krijgen met meestal alleen uw naam. Wilt u daarom altijd uw relatiecode 680016056 vermelden in de omschrijving? Dan is het voor Sité mogelijk om uw betaling correct en snel te verwerken.

Lees meer

Ruime respons op huurdersonderzoek

Circa 800 huurders hebben rond 9 april een uitnodiging van Sité ontvangen om mee te doen aan een onderzoek. In dit onderzoek werd huurders gevraagd de kwaliteit van hun woning en de buurt te beoordelen.

Lees meer

Vacature: Teamleider Control & kwaliteit en ICT, fulltime

In verband met een aanpassing in onze organisatie is een nieuwe functie ontstaan: Teamleider Control & kwaliteit en ICT, fulltime (36 uur per week)

Lees meer
1 van 4