Nieuws

Voorkom bevroren leidingen in uw woning

Wordt het winter of niet? Als Koning Winter echt zijn intrede doet en het gaat weer vriezen, geven wij u alvast een aantal tips om BEVROREN LEIDINGEN TE VOORKOMEN.

Lees meer

Reparaties in en om uw woning

Als er iets kapot gaat in uw woning, dan is dat lastig en vervelend. Het slot dat niet meer werkt, de lekkende kraan of dat kapotte keukenkastje; u wilt het graag laten repareren. Per 1 januari 2019 klaren de onderhoudsbedrijven De Naobers en De Variabele/Acel de klus bij huurders thuis.

Lees meer

Nieuwste editie Sité Accent op de mat

De tweede editie van Sité Accent van dit jaar valt een dezer dagen bij alle huurders van Sité op de mat.

Lees meer

Wie klaart die klus?

Vraagt u zich wel eens af wie nu die lekkende kraan of dat kapotte slot moet repareren?

Lees meer

342 flatwoningen aan de Caenstraat opgeknapt en verduurzaamd

De 6 flats aan de Caenstraat zijn de afgelopen maanden gerenoveerd. Naast duurzame aanpassingen is ook de buitenkant flink opgeknapt. De woningen zijn weer klaar voor de toekomst. In november vierde Sité de oplevering met de bewoners.

Lees meer

Burgerinitiatief leidt tot nieuwe schuren

Dinsdag 13 november vierde Sité Woondiensten, samen met de bewoners en met Spectrum, de oplevering van 13 schuurtjes in straten rondom het Van Zadelhoffplein in Doetinchem. De schuren kwamen er mede dankzij de inzet van de bewoners zelf. Sité, Spectrum en de buurtcoach ondersteunden het initiatief in de vorm van geld, begeleiding en meedenken.

Lees meer
1 van 2