Nieuws

De hele maand maart regent het weer tonnen!

[29-02-2024] We doen weer mee met de regentonactie in Doetinchem! Koop in de maand maart een regenton en ontvang direct € 50 korting!

Lees meer

Wij zijn op zoek naar een HR-medewerker en HR-adviseur

[29-02-2024] Omdat twee collega's met pensioen gaan en we ons mooie HR-team uitbreiden, zijn we op zoek naar zowel een HR-medewerker als een HR-adviseur

Lees meer

Wij zijn op zoek naar een medewerker wijk- en complexbeheer

Ben jij graag onder de mensen? Weet jij anderen met jouw stevige persoonlijkheid en spontaniteit te enthousiasmeren over nieuwe initiatieven? En werk je graag samen met bewoners, collega's en partners aan een fijne woonomgeving? Dan is werken bij Sité echt iets voor jou!

Lees meer

Tijdelijk Noodfonds Energie open voor aanvragen

[29-01-2024] Het Tijdelijk Noodfonds Energie is weer open. Hier kun je een aanvraag doen voor financiële ondersteuning bij jouw energierekening.

Lees meer

De Achterhoekse corporaties slaan handen ineen voor tests met biobased isolatie in 2024

[08-01-2023] Organisaties vanuit de hele keten, van bouwers tot boeren, hebben zich onder de noemer ‘Samen Biobased Bouwen’ verenigd om zich samen in te zetten voor een eerlijke en duurzame keten. Vanuit deze samenwerking zijn woningcorporaties Wonion, Sité, Plavei, ProWonen en De Woonplaats tot een overeenkomst voor verschillende testprojecten gekomen. De test wordt gestart met het isoleren van zolders door het inblazen van stro. Als dit goed en gecertificeerd blijkt te kunnen staan er ruim 160 woningen met biobased isolatie op de planning voor 2024.

Lees meer

Wateroverlast

[08-01-2024] Door de grote hoeveelheid regen die de afgelopen periode is gevallen, krijgen we veel meldingen van wateroverlast.

Lees meer
1 van 30