Nieuws

50 plus; wat zijn uw woonwensen?

[21-03-2023] Bent u 50 jaar of ouder en woont u in de gemeente Doetinchem of Bronckhorst? Dan zijn wij benieuwd naar wat u nodig heeft om langer thuis te kunnen wonen. Onze partner Markenheem, voert een onderzoek uit om ouderen te helpen zo lang mogelijk de regie op hun eigen leven te houden. En dat is nou net waar wij vanuit Sité ook naar streven. De groep ouderen neemt de komende jaren fors toe en landelijke regelgeving zorgt ervoor dat steeds meer ouderen langer zelfstandig thuis moeten blijven wonen. Daarom willen wij onze huurders zoveel mogelijk ondersteunen om ook op latere leeftijd comfortabel te blijven wonen. Informatie uit deze vragenlijst kan daarbij helpen.

Lees meer

Eenmalige huurverlaging 2023

[09-03-2023] Jaarlijks passen wij per 1 juli de huurprijs aan. Om goede, comfortabele woningen te kunnen bieden, investeren wij in onderhoud en renovatie van onze woningen. Om dit mogelijk te kunnen blijven maken, verhogen wij jaarlijks de huur van onze woningen. Dit jaar gaat voor sommige huurders de huur niet omhoog, maar omlaag. Deze huurverlaging geldt alleen voor huurders met een laag inkomen. Of u, op basis van uw inkomen, in aanmerking komt voor een eenmalige huurverlaging, horen wij van de Belastingdienst.

Lees meer

Wij zoeken een Proces- en projectmanager Bedrijfsvoering

[08-02-2023] Krijg jij volop energie van verbeteren en vernieuwen? En neem jij anderen hier graag in mee? Dan is werken bij Sité misschien wel wat voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een Proces- en projectmanager Bedrijfsvoering (32-36 uur).

Lees meer

Wij zoeken een communicatieadviseur!

[16-01-2023] Wij zoeken een proactieve communicatieadviseur met lef! Kom jij werken bij een club super leuke professionals met een sociaal hart? Solliciteer dan nu!

Lees meer

Sité wil 32 duurzame, circulaire sociale huurwoningen realiseren in ‘De Kwekerij’ in Wijnbergen

[16-01-2023] In woongebied ‘De Kwekerij’, onderdeel van nieuwbouwwijk Wijnbergen in Doetinchem, wil Sité 32 duurzame, circulaire sociale huurwoningen realiseren. De 32 sociale huurwoningen zijn onderdeel van een nieuw te ontwikkelen woongebied, genaamd ‘De Kwekerij’. Met deze duurzame nieuwbouw dragen we bij aan een circulaire en duurzame Achterhoek én het verminderen van de druk op de (sociale huur)woningmarkt.

Lees meer

Achterhoekse corporaties gaan naar één gezamenlijk beleid voor verdelen sociale huurwoningen

[20-12-2022] De drie Achterhoekse corporaties Wonion, ProWonen en Sité Woondiensten lanceren 10 januari 2023 een nieuw systeem met eenzelfde beleid en regels voor het verdelen van sociale huurwoningen via www.thuisindeachterhoek.nl. Transparantie, keuzevrijheid en rechtvaardigheid zijn de waarden die richtinggevend zijn geweest om te komen tot een nieuw systeem met bijbehorende nieuwe website, app en logo. Vanaf 10 januari 2023 kunnen woningzoekenden die op zoek zijn naar een sociale huurwoning in de Achterhoek terecht op de vernieuwde website van Thuis in de Achterhoek.

Lees meer
1 van 24