Nieuws

De nieuwe Sité Accent is uit!

[16-06-2022] De komende dagen valt het nieuwe bewonersmagazine weer bij al onze huurders in de brievenbus. Met leuke en interessante artikelen. Zo vertellen bewoners Lotte en Roel in deze uitgave over hoe zij een socialere en groenere binnentuin realiseerden voor de Huberroos. In projecten van Sité krijgen bewoners zonder werk de kans om weer aan de slag te gaan. Bewoner Ruud deelt met ons zijn ervaringen. Ook staat in het magazine een bericht van bewonersvereniging Siverder.

Lees meer

Sité start proef met ‘woningruilgroep’ voor eigen huurders

[01-06-2022] Vanaf vandaag kun je als huurder van Sité lid worden van de Facebook-groep ‘Woningruil Sité Woondiensten’. De proef loopt tot eind 2022 en wordt daarna geëvalueerd. Sité onderzoekt of het extra faciliteren en onder de aandacht brengen van woningruil eraan bijdraagt dat meer huurders sneller een passende woning vinden. Zeker nu de vraag naar betaalbare woningen groot is, kan woningruil een oplossing zijn. Bijvoorbeeld voor woningzoekers die momenteel niet passend huren. Gerdien Vossers , woonadviseur bij Sité, vertelt wat ze vindt van de proef.

Lees meer

Kom werken bij Sité én maak het verschil!

[04-05-2022] Wil jij iets betekenen voor een ander? Wil je met jouw werk direct bijdragen aan een fijn thuis voor meer dan 16.000 mensen die in circa 8.000 huizen in de gemeenten Doetinchem, Bronckhorst en Oude IJsselstreek wonen? Wil jij met jouw werk impact hebben op de Achterhoek? Wil jij werken bij een aanspreekbare verhuurder en onderdeel zijn van een club super leuke collega’s? Kun én durf jij het verschil te maken en ben je initiatiefrijk, flexibel en creatief? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees meer

Inflatievolgende huuraanpassing per 1 juli

[19-04-2022] Om goede, comfortabele woningen te kunnen bieden, investeren wij in onderhoud en renovatie van onze woningen. Om dit mogelijk te (blijven) maken passen wij per 1 juli de huurprijs aan. Wij verhogen de huur per 1 juli inflatievolgend met 2,3%. Daarnaast bieden we maatwerkoplossingen aan huurders met betalingsproblemen.

Lees meer

Huurders denken via duurzaamheidsspel mee met Sité

[15-04-2022] Welke keuzes moet Sité maken in het verduurzamen van de woning en woonomgeving? Via een duurzaamheidsspel vroegen we eind maart huurders welke keuze zij zouden maken.

Lees meer

Nieuwe bestemming pand Tirol 77 in Dichteren

[14-4-2022] Buurtplein en Sité zijn een langdurige huurovereenkomst aangegaan voor een pand van Sité in Dichteren: Tirol 77. Voor dit gebouw was Sité op zoek naar een partij die van maatschappelijke waarde is voor de gemeente Doetinchem. Buurtplein was voor de huisvesting van gebiedsteam Zuid op zoek naar een andere locatie. Met een centrale plek in de wijk waar alle functies van Buurtplein goed tot hun recht kunnen komen. Naar verwachting betrekt gebiedsteam Zuid begin 2023 hun nieuwe thuisbasis.

Lees meer
1 van 21