Stage en afstuderen

Stage lopen en afstuderen bij Sité betekent werkervaring op doen in een eigentijdse, enthousiaste en zich voortdurend ontwikkelende wooncorporatie.

Stagebegeleiding

Natuurlijk krijg je tijdens je stage of afstuderen een eigen stagebegeleid(st)er van de afdeling waarop je werkzaam bent. Bij hem of haar kun je terecht met al je inhoudelijke vragen.


Innovatiehub

Daarnaast word je begeleid door de projectmanager van de innovatiehub, waarbij Sité is aangesloten. Binnen de innovatiehub staan kennisuitwisseling en een goede begeleiding voor studenten centraal. Meer weten? Kijk dan op www.innovatiehub.com. Onder 'Hubs' vind je ons terug. Je vindt hier onder 'stage- en afstudeeropdrachten' ook de plekken en onderzoeken die Sité beschikbaar heeft.


Erkend leerbedrijf

Wij hebben een actief stagebeleid en helpen mensen graag met het opdoen van werkervaring. Sité is door SBB erkend als leerbedrijf.


Heb jij er zin in en durf je de uitdaging aan?

Ga dan snel naar www.innovatiehub.com en kijk of er een leuke opdracht voor je bij staat! Hier staat ook vermeld hoe je kunt reageren op deze opdracht of stageplaats.