Werken bij Sité

Bij Sité werken circa 100 professionele en betrokken mensen. Ze staan dagelijks met plezier en overtuiging klaar voor iedere huurder van één van onze 8.000 huurwoningen.

De medewerkers van Sité zijn het fundament van de organisatie. Dankzij hun persoonlijke gedrevenheid en enthousiasme is Sité een aanspreekbare verhuurder.

 

Talent en verantwoordelijkheid

Sité besteedt daarom bewust veel aandacht aan de eigenheid en kwaliteiten van iedere medewerker. We benadrukken liever verschillen dan gelijkenissen tussen mensen. Hierdoor kan ieder die bij ons werkt, zijn of haar talenten inzetten en verder ontwikkelen op een plek die bij hem of haar past. Medewerkers van Sité krijgen én nemen verantwoordelijkheid. Ze zijn zich bewust van eventuele risico’s en ze denken na over het effect van hun gedrag op huurders, de buurt, collega's en Sité.


Sfeer en werkomgeving

De werksfeer binnen Sité is informeel en collegiaal. Zorg voor en betrokkenheid bij de leefwereld van huurders is een belangrijke gedeelde waarde. Er is veel ruimte voor zelfontplooiing en eigen initiatieven. Naast plezierig en inhoudsvol werk biedt Sité een goed salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.


Kernwaarden

Sité is een bevlogen organisatie waar toegewijde mensen werken. We geloven dat we met ons werk een verschil kunnen maken. Ambitieus en realistisch gaan we vaak tot het gaatje. Tegelijk realiseren we ons dat niet alles kan. Onze houding is open en belangstellend: we luisteren aandachtig naar de wensen, behoeften en ideeën van anderen en laten ons daardoor graag inspireren.


Weten of Sité bij jou past?

Beantwoord dan onderstaande vragen. Scoor je overal een 'ja'? Dan moeten we kennismaken!
  O  Ik heb hart voor de samenleving
  O  Ik ben een bevlogen, realistisch en open mens
  O  Ik kan samenwerken en ook zelfstandig aan de slag
  O  Ik heb oog voor de behoeften van anderen
  O  Ik ben doelgericht en houd ook het resultaat in de gaten 
  O  Ik ben integer
  O  Ik neem mijn verantwoordelijkheid


Weten welke banen we op dit moment hebben? Kijk bij onze vacatures!