Ik huur een woning

Wonen zoals bij me past, in een huis dat ik naar mijn eigen smaak inricht.

Ik wil een woning huren

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning schrijft u zichzelf in als woningzoekende. Dit regelt u snel en eenvoudig via www.thuisindeachterhoek.nl
Nadat u zich op de website heeft ingeschreven krijgt u een inlogcode. Deze code heeft u nodig om op woningen van uw keuze te reageren. Inschrijving is gratis.
Op www.thuisindeachterhoek.nl vult u alle gegevens en een goed zoekprofiel in. Met een Tipbericht komen de beschikbare woningen die voldoen aan uw eisen vanzelf in de mail. U reageert zelf op de woning(en) van uw keuze.

Wat gebeurt er als u heeft gereageerd op woningen?
Beschikbare woningen staan minimaal vijf dagen op de website van Thuis in de Achterhoek. Die tijd heeft u om te reageren op een woning naar keuze. Wat er daarna gebeurt, leest u in de uitleg Reageren op woningen.