Appartementen Leerinkstraat 2-144 tijdelijk te huur

[06-04-2023] Drie flats aan de Leerinkstraat 2-144 worden in 2025/2026 gesloopt. De huurders van deze drie flats zijn vorig jaar hierover geïnformeerd. Sinds 31 maart kunnen de huurders met een voorrang verhuizen. Appartementen die vrij komen verhuren we tijdelijk. De tijdelijke verhuur gaat via leegstandbeheerder Interveste.

Werken aan leefbare buurten
Op deze manier blijven deze woningen beschikbaar voor Doetinchemse woningzoekenden die op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Bovendien is het prettiger voor de buurt als appartementen zo kort mogelijk leegstaan. Samen met Interveste zorgen we ervoor dat de huurders en tijdelijke bewoners nog zo lang mogelijk fijn wonen aan de Leerinkstraat.

Bent u op zoek naar tijdelijke woonruimte?
Kijk dan op de website van Interveste. Kijk voor meer informatie over de sloopplannen voor de Leerinkstraat op de projectpagina op onze website
 
Groot onderhoud drie andere flats
Sité bezit in totaal zes flats op de Leerinkstraat. De 3 flats die ernaast staan, aan de Leerinkstraat 146 t/m 288, krijgen in 2023 groot onderhoud. Voor het maken van het groot onderhoudsplan vroegen we huurders hoe het wonen en leven bevalt aan de Leerinkstraat. Hun opmerkingen zijn verwerkt in de plannen.