Samen voor een fijne buurt: Doe mee & Win!

[11-03-2024] Deel uw ideeën voor buurtinitiatieven met ons en win! Wij geloven dat een fijne woonomgeving niet alleen bestaat uit stenen en straten, maar vooral uit de mensen die er wonen. Daarom werken wij graag samen met onze huurders aan een buurt waarin ontmoeting en verbinding centraal staan.

Sterke buurtinitiatieven

Heeft u een idee dat bijdraagt aan het versterken van de onderlinge verbinding? Wilt u samen met uw buren werken aan een fijne buurt waarin iedereen zich thuis voelt? Dan is dit uw kans! Wij zijn op zoek naar ideeën die:
  • Ontmoeting tussen huurders in onze complexen, buurten of wijken stimuleren;
  • Samenwerking tussen huurders bevorderen om gezamenlijke doelen te bereiken;
  • Het naoberschap, oftewel het zorgen voor elkaar in de buurt, versterken.
Of u nu een individuele huurder bent met een geweldig plan of deel uitmaakt van een georganiseerd verband zoals een bewonerscommissie, we moedigen iedereen aan om mee te doen.
 

Te winnen prijzen

En het beste van alles? Er zijn mooie prijzen te winnen die uw ideeën werkelijkheid kunnen maken:
  • 300 euro voor het beste idee;
  • 200 euro voor het op één na beste idee
Het belangrijkste is dat uw idee kan bijdragen aan een fijne buurt waarin iedereen zich thuis voelt.
 

Hoe kunt u deelnemen?

Stuur uw idee vóór 1 april 2024 naar Susan Weijermars via susan.weijermars@swd.nl en maak kans op een financiële bijdrage om uw idee tot leven te brengen en daarmee te bouwen aan een buurt waarin niet alleen naast elkaar gewoond wordt, maar ook met elkaar geleefd wordt. Een plek waar iedereen zich welkom voelt.
 

Winactie: kroon op het werk van bestuurder Els Birkenhäger

Deze actie is een initiatief van Sité en in het leven geroepen ter ere van het afscheid van Els Birkenhäger als directeur-bestuurder van Sité op 8 maart 2024. We zien het als een kroon op haar werk, om ter ere van haar afscheid huurders de gelegenheid te geven om ontmoeting, verbinding en gemeenschapskracht in hun buurt of wijk te versterken. Thema’s die als rode draad door de bestuursperiode van Els liepen en waar zij zich hard voor maakte: altijd op zoek naar verbinding, met het belang van huurders en de opgaven van Sité voorop.