Zelf klussen en verbouwen

Om van uw woning een thuis te maken is soms meer nodig dan een kleur op de muur of nieuwe meubels. Misschien wilt u een zonnescherm, rolluiken of een aanbouw plaatsen? Dan moet u zich aan een aantal regels houden.  
 
U vraagt uw verandering aan via Mijn Sité
Als u een verandering aan uw woning wilt aanbrengen, moet u Sité vooraf om toestemming vragen. Dat doet u via Mijn Sité. Lees voordat u de aanvraag doet, de algemene en technische voorwaarden
Er is een aantal voorwaarden zoals veiligheids- en geluidsvoorschriften, gemeentelijke vergunningen en wettelijke regelgeving waar u rekening mee moet houden. Alle informatie over de eisen waar uw aanvraag aan moet voldoen vindt u via Mijn Sité.
 
Onze reactie
U krijgt binnen twee weken een schriftelijke reactie van ons. Het is belangrijk dat u daar op wacht voordat u begint met klussen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (0314) 37 20 00.
 
Welke veranderingen mogen blijven als u de huur opgezegd?
Als wij toestemming geven voor de verandering, geven we daarbij aan welke voorwaarden van toepassing zijn. Denk bijvoorbeeld aan het inschakelen van een erkend bedrijf. Of dat de veranderingen geen overlast mogen veroorzaken bij de buren. Ook gelden er enkele kwaliteitseisen..
 
Folder Het Klus ABC
In de folder Klus ABC leest u wat u zelf mag doen zonder vooraf toestemming aan ons te vragen.
 
Denkt u bij een verandering aan uw woning ook aan uw verzekering?
Vraag bij uw verzekeringsadviseur informatie op over het verzekeren van de zelf aangebrachte verandering.