Warmtemeters (Eteck geldt alleen voor het Erdbrinkplein)


In de hal van het Erdbrinkplein hangt de volgende tekst:

Warmte en warm water.
De levering van warmte en warm water in uw woning wordt uitsluitend verzorgd door energieleverancier Eteck. U moet hiervoor zelf een leveringsovereenkomst afsluiten. Dat kan via de website www.eteck.nl. Daar treft u tevens alle benodigde informatie aan zoals bijvoorbeeld contactgegevens, tarieven en uitleg wat u moet doen bij verhuizing. U betaalt maandelijks een voorschot aan Eteck voor de levering van warmte en warm water. De hoogte van dit voorschot is afhankelijk van uw te verwachten verbruik. Eteck stuurt u één keer per jaar een afrekening waarbij de werkelijke kosten worden verrekend met het door u betaalde voorschot.

Elektra en gas.
In de keuken is een aansluiting aanwezig voor het koken op gas. Voor de levering van zowel gas als elektra kunt u zelf een leverancier kiezen. Ook hiervoor geldt dat u aan de door u gekozen energieleverancier maandelijks een voorschot betaalt en één keer per jaar een afrekening ontvangt.

Koud water.
Voor de levering van koud water kunt u zich aanmelden bij Vitens. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de website van Vitens (www.vitens.nl).

Was dit antwoord nuttig?

Geef uw beoordeling door middel van sterren:

Hoe kunnen wij u nog verder helpen?