Warmtemeters (Eteck geldt alleen voor het Erdbrinkplein)


In de hal van het Erdbrinkplein hangt de volgende tekst:

Warmte en warm water.
De levering van warmte en warm water in uw woning wordt uitsluitend verzorgd door energieleverancier Eteck. U moet hiervoor zelf een leveringsovereenkomst afsluiten. Dat kan via de website www.eteck.nl. Daar treft u tevens alle benodigde informatie aan zoals bijvoorbeeld contactgegevens, tarieven en uitleg wat u moet doen bij verhuizing. U betaalt maandelijks een voorschot aan Eteck voor de levering van warmte en warm water. De hoogte van dit voorschot is afhankelijk van uw te verwachten verbruik. Eteck stuurt u één keer per jaar een afrekening waarbij de werkelijke kosten worden verrekend met het door u betaalde voorschot.

Het telefoonnummer van Eteck is 085-0218 000. Bewoners kunnen rechtstreeks contact opnemen tijdens een storing aan de cv ketel en radiator. 

Elektra en gas.
In de keuken is een aansluiting aanwezig voor het koken op gas. Voor de levering van zowel gas als elektra kunt u zelf een leverancier kiezen. Ook hiervoor geldt dat u aan de door u gekozen energieleverancier maandelijks een voorschot betaalt en één keer per jaar een afrekening ontvangt.

Koud water.
Voor de levering van koud water kunt u zich aanmelden bij Vitens. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de website van Vitens (www.vitens.nl).

Was dit antwoord nuttig?

Geef uw beoordeling door middel van sterren:

Hoe kunnen wij u nog verder helpen?