Tips om energie te besparen

Door kleine aanpassingen in gedrag, slim omgaan met apparaten en met kleine maatregelen kunt u maandelijks flink wat energie besparen. Dit is goed is voor onze aarde, maar zorgt ook voor lagere energielasten. Bekijk de filmpjes hieronder om te zien wat u zelf kunt doen om te besparen op energielasten.
 
Besparen door kleine aanpassingen in gedrag
Bekijk het fimpje hier

Slim omgaan met apparaten
Bekijk het filmpje hier

Energie besparen door kleine maatregelen
Bekijk het filmpje hier

Energiezuiniger maken van woningen
Voor Sité is duurzaamheid en het energiezuiniger maken van woningen heel belangrijk. De afgelopen jaren hebben we veel energiebesparende werkzaamheden uitgevoerd. We hebben volop geïnvesteerd in het isoleren van vele woningen en het plaatsen van zonnepanelen. Dit blijven we de komende jaren doen. We starten hierbij met de woningen met die het minst energiezuinig zijn. Gaan wij bij u aan de slag? Dan informeren wij u altijd ruim van tevoren.
 
Zorgt de hogere energieprijs voor betalingsproblemen?
Neem contact op met Sité. We werken nauw samen met onze partners, zoals de gemeente, Buurtplein B.V. en SchuldHulpMaatje om mensen met betalingsproblemen te helpen. Er is vaak niet één oplossing, iedere situatie is uniek en vraagt om een andere aanpak. Hierover gaan wij graag met u in gesprek.

Was dit antwoord nuttig?

Geef uw beoordeling door middel van sterren:

Hoe kunnen wij u nog verder helpen?