Mijn Sité
inloggen
Zoeken
A A A
Menu

Onze ambities

Sité is een stads­- en plattelandscorporatie in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst. Wij bieden goede en betaalbare woningen voor mensen met een kleine portemonnee of met een zorgvraag. Wij willen de aanspreekbare verhuurder zijn: onze klanten en relaties kunnen bij ons terecht. Hoe wij invulling geven aan het 'aanspreekbaar' zijn, dat laten wij u op www.aanspreekbareverhuurder.nl graag zien.

Visie: waar wij voor gaan
Wij vinden het belangrijk dat iedereen goed kan wonen in Doetinchem en in Bronckhorst. Daarom gaan wij voor goede en betaalbare woningen voor mensen die daar zelf niet of moeilijk in kunnen voorzien. Wij helpen huurders die door persoonlijke omstandigheden financieel in de knel komen. We ontwikkelen nieuwe, beschermde, woonvormen, daar waar huurders niet meer vanzelf­ sprekend terecht kunnen bij een zorginstelling. Wij kijken over de grenzen van ons werkgebied heen en leveren een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van een mooie, gezonde en leefbare Achterhoek. Winst maken is geen doel voor ons: wij stoppen ons geld in woningen en wijken. We zien het als onze taak om het geld van huurders zo goed mogelijk te besteden. Daarom kijken we kritisch naar
de manier waarop we ons werk organiseren.

Kernwaarden: waar wij vanuit werken

  • Wij zijn bevlogen: we geloven dat wij met ons werk het verschil kunnen maken.
  • Wij zijn realistisch: we zijn ambitieus maar realiseren ons ook dat niet alles kan.
  • Wij zijn open: we luisteren naar ideeën van anderen en laten ons inspireren.

Koers Sité 2014 - 2017
In onze koers zijn onze ambities verwoord. Het is ons meerjarenplan. Meer weten over de koers van Sité? Download hier onze koers. Jaarlijks kijken we terug naar onze prestaties en bepalen we onze activiteiten om de doelstelling in ons meerjarenplan te halen.

Benieuwd naar onze terug- en vooruitblikken en jaarverslagen? Klik dan hier!