Mijn Sité
inloggen
Zoeken
A A A
Menu

Rectificatie: Glasschade verzekeren met Glasfonds van Sité

Het herstellen van een gebroken ruit is erg duur. Huurt u bij Sité dan kunt u hiervoor voordelig deelnemen aan het Glasfonds. Als deelnemer aan het Glasfonds komt u niet voor onverwachte kosten te staan als uw ruit vervangen moet worden. U bent niet automatisch lid van het Glasfonds. Dit is anders dan in de Accent vermeld staat. U kunt zich op ieder moment aanmelden als deelnemer aan het Glasfonds. Veelal nemen huurders deel aan het Glasfonds vanaf het moment dat er een huurcontract met Sité aangegaan wordt.

Inboedelverzekering
Als huurder bent u zelf verantwoordelijk voor schade die u, uw huisdieren of uw bezoek veroorzaken. Het is dus van belang dat u een goede inboedelverzekering heeft. Ook glasschade valt onder de verantwoordelijkheid van de huurder. In sommige gevallen is glasschade opgenomen in de inboedelverzekering, maar u kunt zich hiervoor ook verzekeren met het Glasfonds van Sité.

Meer informatie
Wilt u meer weten over het Glasfonds? Klik dan verder en lees de uitgebreide folder Servicefonds en Glasfonds. In deze folder leest u precies wat er onder het Servicefonds en het Glasfonds valt.