Mijn Sité
inloggen
Zoeken
A A A
Menu

Met voorrang te huur voor jongeren

Met voorrang te huur voor jongeren: Delistraat 26 in Doetinchem

Je bent tussen de 23 en 30 jaar, hebt een inkomen boven de huurtoeslaggrens en staat ingeschreven bij Thuis in de Achterhoek. Dan bieden we je nu een woning aan die wordt verhuurd met voorrang: een kluswoning aan de Delistraat 26 in Doetinchem. Reageren kan nog tot 16 februari!

Voorrang bij 10 woningen
Dit jaar verhuurt Sité 10 woningen met voorrang aan jongeren om meer inzicht te krijgen in de woonwensen van jongeren die op zoek zijn naar een woning en een inkomen boven de huurtoeslaggrens hebben. Is er vooral vraag naar woningen die al helemaal af zijn, of juist naar kluswoningen die jongeren naar wens kunnen opknappen? Sité gaat met deze woningzoekenden in gesprek om zo antwoord te krijgen op een aantal vragen.

Nu te huur met voorrang voor jongeren
Momenteel is er een kluswoning te huur aan de Delistraat 26 in Doetinchem. Deze wordt verhuurd met voorrang aan jongeren. Je maakt dus extra kans! Het is een kluswoning. De woning is niet uitgeleefd maar je moet er wel rekening mee houden dat er geschilderd en gesausd moet worden. En... de keuken wordt gerenoveerd. Ook ligt de woning in een gewilde wijk!

Zoeken en reageren
Heb je op de website een leuke woning gezien en voldoe je aan de voorwaarden, log dan in op de website en reageer. Woningen worden aangeboden via verschillende modellen die bepalen wie de woning aangeboden krijgt.

Niet op zoek naar een woning in Doetinchem? Op www.thuisindeachterhoek.nl vind je een overzicht van alle woningen die op dit moment beschikbaar zijn. Thuis in de Achterhoek biedt woningen aan in de hele regio.

Vragen?
Heb je vragen over het zoeken en huren van een woning, mail dan gerust naar info@thuisindeachterhoek.nl.