Vacature: directiesecretaresse m/v, fulltime

In verband met de komst van een nieuwe directeur-bestuurder zijn wij op zoek naar een:

directiesecretaresse m/v, fulltime (36 uur per week)

Wat ga je doen?
Als directiesecretaresse ben je het eerste aanspreekpunt voor de directeur-bestuurder. Vanuit deze rol ondersteun je de directeur-bestuurder in het plannen, prioriteiten stellen en agendabeheer. Je bent flexibel en weet om te gaan met de vele verzoeken en vragen aan de directeur-bestuurder van binnen en buiten de organisatie. Je behandelt e-mail en telefoon en bepaalt hierin de prioriteiten. Je stelt (concept)brieven, e-mailberichten en memo’s op. Je maakt verslagen van allerhande overleggen, zowel in- als extern. Je verzorgt de voorbereiding van het overleg. Je zorgt dat anderen hun stukken aanleveren, je screent deze stukken en verspreidt ze onder de deelnemers, je zet acties uit naar aanleiding van het overleg en bewaakt de voortgang hiervan (in elk geval van het overleg van het Managementteam en van het overleg van de directeur-bestuurder met de Ondernemingsraad). Je zorgt dat alle secretariële en facilitaire zaken rond de Raad van Commissarissen voor elkaar zijn. Je regelt dagelijks alle vragen van en aan de directeur-bestuurder.
 
Team en samenwerking 
Je wordt rechtstreeks aangestuurd door de directeur-bestuurder. In de praktijk werk je nauw samen met de strategisch adviseurs, waaronder degene die  verantwoordelijk is voor de advisering van de Raad van Commissarissen. Als directiesecretaresse heb je ook veel contact met de twee collega’s van managementondersteuning. Hun taak is leidinggeven, processen/projecten ondersteunen in het organiseren en uitvoeren van diverse activiteiten en het bieden van secretariële en/of administratieve ondersteuning.
 
Wie zoeken wij?
Je hebt een HBO werk- en denkniveau en een opleiding richting Directiesecretaresse/managementassistent.
 
Je profiel
Je bent een door de wol geverfde, enthousiaste en energieke professional die sterk in zijn/haar schoenen staat en besluitvaardig durft op te treden. Je hebt gevoel voor het werk van Sité, weet verbindingen te leggen en bent hierdoor in staat de directeur-bestuurder in haar taken te ontlasten. Je kunt goed samenwerken, weet situaties goed in te schatten en ook snel de juiste “schakels” te vinden. Je hebt een groot empathisch vermogen, bent open en toegankelijk en je beweegt je met plezier en gemak in de organisatie. Verder weet jij als geen ander proactief te handelen en met innovatieve ideeën te komen. Je bent betrokken en loyaal.  
 
Wat bieden wij jou?

  • Een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar, voor 36 uur per week
  • Bij gelijkblijvende economische omstandigheden en goed functioneren perspectief op een vaste aanstelling;
  • Een marktconform salaris in relatie tot opleiding en ervaring;
  • De CAO Woondiensten is bij ons van toepassing;
  • In deze functie heb je de beschikking over een IPhone;
  • Een informele werksfeer en prima mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling
Hoe kun je solliciteren?
Wij hebben Secretary+ gevraagd de werving- en selectieprocedure voor deze vacature te verzorgen. Reageren op deze functie kan uiterlijk tot en met 20 september 2018. De eerste gesprekken worden tussen 24 en 28 september gepland.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met Secretary+.

Enthousiast?
Solliciteer hier!