U kunt bij ons terecht voor al uw reparaties!

We laten u niet in de kou staan tijdens deze coronacrisis. Daar waar reparaties aan de buitenzijde van uw woning de afgelopen tijd al gewoon werden uitgevoerd en de reparaties aan de binnenzijde van uw woning beperkt werden opgepakt, gaan wij nu ál uw reparatieverzoeken weer oppakken. Zo kunt u ook in deze rare tijd zo gewoon mogelijk van ons huren en zorgen wij voor goede en comfortabele woningen.

Samen veilig doorwerken, zo werkt het

We maken optimaal gebruik van de ruimte die de overheid binnen de richtlijnen biedt. De vakmensen die bij u over de vloer komen nemen veiligheidsmaatregelen en zorgen ervoor dat zij voldoende afstand houden. Ook vragen zij u, voor uw eigen veiligheid, naar een andere ruimte te gaan, tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Wij laten u graag zien hoe de vakman te werk gaat. Daarvoor hebben wij de flyers ‘Samen veilig doorwerken, zo werkt het’ ontwikkeld. Lees in deze flyers:

Flyer - Welke stappen wij doorlopen wanneer u een reparatieverzoek doorgeeft
Flyer - Welke stappen de vakman doorloopt wanneer hij bij u een reparatie komt uitvoeren

Wij helpen u en onze partners

We zijn blij een manier te hebben gevonden om zowel uw reparaties uit te kunnen laten voeren en tegelijkertijd de veiligheidsmaatregelen van het RIVM in acht te nemen. Een mooie bijkomstigheid is dat we hiermee ook de economische gevolgen voor onze schilders, installateurs en aannemers beperken. Met het uitvoeren van uw reparatie, houden we dus ook zoveel mogelijk vakmensen aan het werk.