Sité biedt vanaf dinsdag 7 april weer woningen aan op ThuisindeAchterhoek.nl

De afgelopen weken hebben wij maatregelen genomen om het mens-tot-mens contact zoveel mogelijk te beperken en daarmee de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Dit had tot gevolg dat wij tijdelijk geen tot weinig woningen hebben geadverteerd op www.thuisindeachterhoek.nl. Wij beseffen dat dit geen ideale situatie is en daarom hebben wij achter de schermen hard gewerkt aan creatieve oplossingen om het verhuren van woningen gewoon mogelijk te maken met zo min mogelijk tot géén mens-tot-mens contact. En dat is ons gelukt!

Vanaf 7 april weer actueel woningaanbod

Vanaf dinsdag 7 april is ons actuele woningaanbod weer te vinden op www.thuisindeachterhoek.nl. Woningzoekenden kunnen daarmee weer reageren op ons woningaanbod en daarnaast op het woningaanbod van de overige Achterhoekse corporaties. We werken vervolgens via een aangepaste procedure, waarbij we de maatregelen van het RIVM nog steeds volledig opvolgen.

Woningzoekenden helpen & samenwerken met aannemers

Voordat we een woning opnieuw verhuren, laten wij een aannemer de eventuele nodige reparaties uitvoeren. Dit kunnen zij doen in een lege woning en we vermijden daarbij mens-tot-mens contact. Op deze manier kunnen wij woningzoekenden blijven helpen bij het vinden van een passende woning én zorgen we er samen met onze partners voor dat we ons werk zoveel mogelijk door kunnen laten gaan.