Reparaties in en om uw woning

Als er iets kapot gaat in uw woning, dan is dat lastig en vervelend. Het slot dat niet meer werkt, de lekkende kraan of dat kapotte keukenkastje; u wilt het graag laten repareren. Per 1 januari 2019 klaren de onderhoudsbedrijven De Naobers en De Variabele/Acel de klus bij huurders thuis.

Samenwerking onderhoudsbedrijven
Door het dagelijks gebruik van uw woning kunnen onderdelen in of om uw woning slijten of stuk gaan. Een efficiente inrichting van reparatiemeldingen lost een probleem in of aan de woning zo eenvoudig mogelijk op. Sité werkt daarom per 1 januari 2019 intensief samen met de onderhoudsbedrijven De Naobers en De Variabele/Acel.

Wie klaart de klus bij u thuis?
Dient u een reparatieverzoek in, online of telefonisch? Dan klaart een medewerker van De Naobers of De Variabele/Acel de klus bij u thuis. De medewerker die bij u thuis komt kan zich legitimeren met een bedrijfspas.

Doorgeven reparatieverzoek blijft gelijk
Aan het doorgeven van uw reparatieverzoek verandert er niets. Wilt u een reparatieverzoek indienen? Alle informatie voor het doorgeven van een reparatieverzoek of een storing vindt u op onze website.