Tim Verlaan

Nieuwe energie in onze RvC: Afscheid en Welkom

[17-06-2024] Recent eindigde de tweede en dus laatste zittingstermijn van Steven Koster als Commissaris bij Sité Woondiensten. Het vertrek van Steven betekent ook dat de RvC op zoek ging naar een opvolger met een financieel/bedrijfskundig profiel. De RvC is blij met de komst van Tim Verlaan als opvolger.

Steven Koster: oog voor de huurders van Sité

Steven startte als trainee en ontwikkelde zich als een zeer betrokken, respectvolle, integere en gewaardeerde Commissaris en lid van de Auditcommissie. Met verstand van zaken en altijd oog voor de huurders van Sité. Steven: “Ik heb Sité leren kennen als een bevlogen organisatie met hart voor de huurder en de Achterhoek. Dank voor de goede samenwerking!” Namens de organisatie en de RvC: 𝘩𝘦𝘦𝘭 𝘷𝘦𝘦𝘭 𝘥𝘢𝘯𝘬, 𝘚𝘵𝘦𝘷𝘦𝘯!
 

Wij verwelkomen Tim Verlaan

Het vertrek van Steven betekent ook dat de RvC op zoek ging naar een opvolger met een financieel/bedrijfskundig profiel. De RvC is blij met de komst van Tim Verlaan.  Met zijn kennis van de sector, zijn bedrijfskundige profiel, intrinsieke motivatie en vermogen om de verbinding te maken tussen middelen en inhoud, acht de RvC Tim van toegevoegde waarde voor de RvC en Auditcommissie en wordt uitgekeken naar de samenwerking. 𝘞𝘦𝘭𝘬𝘰𝘮 𝘛𝘪𝘮!

Tim: “Wonen in een prettige leefomgeving maakt verschil in levens van mensen. Mijn passie voor financiën, digitalisering en vastgoed zet ik graag in voor de huurders van Sité. Ik ben blij weer een betekenisvolle bijdrage te kunnen leveren in de sector."