Met maximale veiligheidsmaatregelen zijn wij er voor u

Gisteravond kondigde Rutte vanuit het torentje in Den Haag extra strenge coronamaatregelen af. Nederland gaat op slot. Een bericht dat iedereen raakt. Wij sluiten aan bij de oproep van Rutte om contacten tot een minimum te beperken. Tenzij beperkt en veilig contact noodzakelijk is om u als huurder een goed en veilig dak boven uw hoofd te bieden. In dit bericht laten wij u weten op welke manier wij er voor u zijn.

Wij zijn bereikbaar & helpen u bij voorkeur digitaal

Wij zijn bereikbaar en helpen u graag. Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit vanuit huis en helpen u daarom bij voorkeur digitaal of telefonisch. U kunt contact met ons opnemen door:
  • Gebruik te maken van uw ‘MijnSité-omgeving’. Hier kunt u uw gegevens inzien, reparatieverzoeken melden, uw facturen betalen en meer. Het grote voordeel hiervan is dat u dit 24/7 kunt doen op een door u gewenst moment.
  • Te mailen naar site@swd.nl. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie op uw vraag;
  • Telefonisch contact met ons op te nemen op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur via (0314) 37 20 00.
  • Kunnen wij u niet via bovenstaande manieren verder helpen en onze medewerkers beoordelen uw vraag als urgent, dan helpen wij u verder tijdens een afspraak op kantoor. Kom dan alleen wanneer u niet ziek bent en geen verkoudheidsklachten ervaart en draag een mondkapje en hou te allen tijde 1,5 meter afstand. In de meeste gevallen verwachten wij u digitaal of telefonisch goed te kunnen helpen. 

We blijven mensen onderdak bieden

Een dak boven uw hoofd is een primaire levensbehoefte, daarom zetten wij alles op alles om de verhuur van onze woningen ook nu door te laten gaan. Wij blijven woningen verhuren via www.thuisindeachterhoek.nl. Daar vindt u ons actuele woningaanbod. 

Heeft u uw huur opgezegd of krijgt u een nieuwe woning?

We helpen u zoveel mogelijk digitaal en beperken contact. De woninginspecties en verhuringen gaan in verkorte vorm en met in achtneming van alle veiligheid aspecten door. Heeft u een afspraak staan, dan neemt een medewerker contact met u op, om uit te leggen hoe we te werk gaan. Als u ziek bent of verkoudheidsklachten heeft, vragen wij u contact met ons op te nemen en dan stellen wij de afspraak uit of zoeken een andere mogelijkheid. Wij vragen u ook met maximaal twee mensen tegelijk de woning te betreden, tijdens de inspecties en verhuringen en de 1,5 meter afstand te respecteren. 
 

Wij helpen u op een veilige manier als er iets kapot is in uw woning

Wij helpen u als er iets kapot is in uw woning, want we blijven goed en veilig wonen garanderen. U kunt vaak direct bellen met één van onze onderhoudspartners om een afspraak te maken. Klik hier voor meer informatie over het melden van een reparatie en voor een overzicht waarin voor ieder soort reparatie staat wie u kunt bellen en op welk telefoonnummer zij bereikbaar zijn. De vakmensen die bij u over de vloer komen nemen veiligheidsmaatregelen en zorgen ervoor dat zij voldoende afstand houden. Ook vragen zij u, voor uw eigen veiligheid, naar een andere ruimte te gaan, tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Lees er meer over in de folder ‘Samen veilig doorwerken, zo werkt het!’
 

Bouwwerkzaamheden met maximale veiligheidsmaatregelen

We blijven gaan voor goed wonen en blijven onderhoud aan onze woningen uitvoeren. Ook gaan de renovatie en verduurzaming van woningen door. Daarbij nemen we maximale veiligheidsmaatregelen en dit vragen wij ook van onze partners, zoals aannemers. De vakmensen werken voornamelijk buiten en wanneer zij toch bij u over de vloer moeten komen, nemen zij veiligheidsmaatregelen en zorgen ervoor dat zij voldoende afstand houden. Ook vragen zij u, voor uw eigen veiligheid, naar een andere ruimte te gaan, tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Lees er meer over in bovenstaande folder ‘Samen veilig doorwerken, zo werkt het!’
 

Onze aanwezigheid in buurten & wijken blijft (buiten en op afstand)

We vinden het belangrijk dat we zichtbaar aanwezig zijn en blijven in onze buurten en wijken, daarom:
  • Blijven onze wijk- en complexbeheerders zichtbaar aanwezig in onze buurten en wijken. Zij zijn herkenbaar aan een Sité-jas en rijden in een Sité-auto. Heeft u een vraag of wilt u van gedachten wisselen, spreek ze gerust – op veilige 1,5 meter afstand – aan;
  • Blijven onze medewerkers inspectie en kwaliteit vanuit vastgoedbeheer, onze woningen bezichtigen met als doel goede en comfortabele woningen te kunnen verhuren.
Hierbij geldt dat we buiten blijven en op 1,5 meter afstand met u in gesprek gaan om zo uw veiligheid en die van onze medewerkers te waarborgen.
 

Maatwerk bij betalingsproblemen

Ook blijven onze huurincassoconsulenten contact opnemen met huurders met financiele problemen om samen met hen (en partners) tot een oplossing te komen. We blijven daarbij maximaal maatwerk bieden.
 

Veiligheid staat voorop!

Bij alles wat we doen staat uw en onze veiligheid voorop. Wij hopen u, met alle veiligheidsmaatregelen, zo goed als mogelijk van dienst te kunnen zijn.