Weggooien? Mooi niet! De Stadswerkplaats staat voor u klaar

Heeft u kapotte spullen en bent u zelf niet handig? Misschien kunnen uw spullen wel gerepareerd worden. Elke donderdag van 13.30 uur tot 16.00 uur kunt u met uw spullen terecht bij het Repair Café in de Stadswerkplaats van Laborijn. Hun motto is: Weggooien? Mooi niet! Geef defecte spullen een tweede kans.

Reparatie van kapotte spulen
Het Repair Café is een bijeenkomst die gratis toegankelijk is en waar het draait om (samen) repareren. In de Stadswerkpaats aan de Terborgseweg 106 in Doetinchem is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed en nog veel meer. Deskundige vrijwilligers zijn aanwezig om te helpen bij de reparatie. 

Stadswerkplaats
In de Stadswerkplaats van Laborijn werken vakmensen met (vaak) een afstand tot de arbeidsmarkt. Klanten kunnen er, ook buiten het Repair Café om, terecht om spullen te laten repareren en op te laten knappen tegen een kleine vergoeding. De Stadswerkplaats is er voor mensen met een kleinere beurs. Meer informatie is te vinden op de website van de Stadskamer