Huurders ontvangen nieuwe uitgave Sité Accent

Deze week valt bij onze huurders de nieuwe uitgave van de Sité Accent op de mat. Zoals gewoonlijk vol met Sité-nieuws, tips voor huurders en aandacht voor het werk van onze maatschappelijke partners.

Veilig doorwerken in coronatijd
Natuurlijk is er ook aandacht voor hoe wij als organisatie omgaan met de coronamaatregelen. Huurders, medewerkers en partners, allemaal krijgen ze ermee te maken. In deze uitgave leest u onder meer hoe we er samen voor zorgen dat we veilig kunnen doorwerken in coronatijd (pagina 8).
 
Investeren in goed en betaalbaar wonen

In de Doetinchemse wijk Schöneveld zijn de afgelopen twee jaar ruim 260 woningen opgeknapt. Als Wijkconsulent bij Sité was Susan Weijermars hier nauw bij betrokken. In een interview kijkt zij terug op dit bijzondere project (pagina 4). Verder bevat deze uitgave een overzicht van alle andere verbouw- en nieuwbouwprojecten van Sité (pagina 16).
 
2019 in één oogopslag
Wat was in 2019 de gemiddelde zoektijd voor actief woningzoekenden? Hoeveel geld investeerde Sité in 2019 in de verduurzaming van haar woningen? Met welke organisaties sloeg Sité vorig jaar de handen in één om goed en betaalbaar wonen mogelijk te maken? De infograpic op pagina 10 van deze Accent vertelt het u allemaal!  
 
De nieuwste uitgave van de Sité Accent (nog) niet bij de hand? Hier leest u het magazine online!