Huurders in Bronckhorst ontvangen gratis ‘energiebox’

Op Morgen helpt inwoners van de gemeente Bronckhorst bij het besparen van energie. Nog tot en met 30 november 2020 geeft Op Morgen 7.000 gratis Op Morgen Energieboxen weg in de gemeente Bronckhorst. Daarmee kunnen inwoners, waaronder huurders van Sité, gratis energiebesparende producten aanschaffen bij lokale ondernemers of het Agem energieloket.

Hoe werkt het?
Op www.op-morgen.nl kunnen inwoners van de gemeente Bronckhorst hun Op Morgen Energiebox bestellen. Bewoners ontvangen vervolgens thuis hun bestelling. Naast een leuk duurzaam doeboek met handige tips voor het besparen van energie, krijgen deelnemers vijf waardevolle munten. Deze munten kunnen bewoners inruilen voor energiebesparende producten bij lokale ondernemers of het Agem energieloket. Bijvoorbeeld voor producten als ledlampen, tochtstrips, radiatorfolie of een energiedisplay. Ook kunnen inwoners een speciale warmtefoto van hun huis laten maken door het Agem energieloket. Ze moeten er wel snel bij zijn, want op=op!
 
Makkelijk energie besparen
Energie besparen kan heel simpel zijn, zonder dat het veel geld kost. Deuren in huis dichtdoen, korter douchen, lampen uitdoen en apparaten niet op stand-by laten staan: het is vaak een kleine moeite. Met de energiebesparende producten uit de Op Morgen Energiebox kunnen bewoners nóg meer energie besparen.
 
Op Morgen
Op Morgen is van en voor iedereen in de gemeente Bronckhorst. Op www.op-morgen.nl vind je al veel mooie initiatieven en enthousiaste mensen die actief bezig zijn met energie besparen. Om inwoners van de gemeente Bronckhorst te inspireren en het goede voorbeeld te geven, zodat we samen in actie komen voor de toekomst. Op het platform is veel interactie mogelijk. Er staan tips en er kunnen vragen gesteld worden of oproepen geplaatst worden. 
 
Voor meer informatie: www.op-morgen.nl