Geslaagde Dag van het Huren

Sité greep de Dag van het Huren aan om met haar huurders van gedachten te wisselen over alles wat met Samen Leven te maken heeft. Afgelopen zaterdag organiseerde de woningcorporatie daarvoor een informatiemarkt waar, naast Sité ongeveer 20 lokale zorg- en buurtorganisaties aanwezig waren. Tevens konden huurders de vertrekkende directeur-bestuurden nog even persoonlijk de hand schudden.

Dit gebeurde allemaal tijdens een informatiemarkt en een themasessie die Sité in het kader van de Dag van het Huren afgelopen zaterdag organiseerde in theater Amphion.
 
Welke ideeën heeft u om uw straat of buurt nog leuker te maken? Welke oplossingen ziet u om overlast te voorkomen of tegen te gaan? Welke rol ziet u daarbij voor uzelf en wat kan Sité betekenen of de zorg- of buurtorganisatie? Deze vragen kwamen aan de orde tijdens een informatiemarkt en een themasessie in Amphion.
 
Tijdens de themasessie boden de wijkconsulent, de jurist en de gerechtsdeurwaarder een uniek kijkje achter de schermen van een overlastcase.

Nieuwsgierig naar een impressie van deze dag? Via deze link kunt u het filmpje bekijken:
youtu.be/lxJUrVIFFo8.