‘Fokuswoning’ beschikbaar in Doetinchem voor wonen met zorg

[04-05-21] Al jarenlang werkt Sité samen met Fokus. Dit is een organisatie die volledig aangepaste, rolstoeldoorgankelijke en gelijkvloerse woningen aanbiedt. Deze woningen verhuurt Fokus altijd in combinatie met hulp bij zogenoemde ‘algemene dagelijkse levensverrichtingen’ (ADL). Voor een beschikbare woning in Doetinchem is Fokus op zoek naar een nieuwe bewoner. Bent of kent u iemand die op zoek is naar een woning die geschikt is voor wonen met een lichamelijk handicap, inclusief ADL-assistentie? Lees dan snel verder voor meer informatie over deze Fokuswoning.

Volledig rolstoeldoorgankelijke woning
De volledig rolstoeldoorgankelijke woning met ADL-assistentie bevindt zich in de wijk De Huet (zie onderstaande afbeelding). De ruime woning is gelijkvloers en heeft twee slaapkamers. Daarnaast geniet u van een royale rolstoelvriendelijke tuin. In de woonkamer/keuken, overloop en slaapkamers ligt een siergrindvloer. De keuken is onderrijdbaar. Ook de douche en toilet zijn rolstoelvriendelijk.

Wilt u graag een plattegrond zien? Deze vindt u op de website van Fokus Wonen

Wonen met ADL-assistentie
Als huurder van de Focuswoning ontvangt u ADL-assistentie vanuit een Fokuslocatie in de buurt. Denk hierbij aan hulp bij lichamelijke verzorging, aan- en uitkleden, eten en drinken, toiletgang en eenvoudige verpleegtechnische handelingen. U bepaalt hierbij zelf wanneer en hoe u ondersteunt wordt.

Interesse in deze Fokuswoning? Bel met Fokus via (050) 521 72 72
Heeft u, of een bekende van u interesse in deze Fokuswoning? Bel of mail dan direct. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur (op de vrijdag tot 16.30 uur). Of u mailt naar servicepunt@focuswonen.nl. ? Fokus Wonen helpt u graag verder!